Fiducia on-line > Novosti > Ostale novosti
HR | EN

Hvala što nam vjerujete već 25 godina

Ostale novosti

Minimiziraj
26.03.2020.

Donosimo aktualne informacije vezano uz Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta u RH, a vezano ponajviše uz Propusnice i nastale nejasnoće. 
VAŽNO: na snazi su sve odluke koje je donio Stožer CZ RH, stoga odluke pojedinih županijskih stožera nisu valjane te su stožeri upozoreni na to!

Pročitajte više...
Bookmark and Share
20.03.2020.

Ministarstvo gospodarstva pozvalo je u petak sve poduzetnike koji mogu proizvesti i/ili dobaviti medicinsku opremu, dezinfekcijska sredstva i drugi potrebni materijal, da se jave Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta – Ravnateljstvu za robne zalihe, na: zalihe@mingo.hr.
https://vlada.gov.hr/vijesti/poduzetnici-koji-mogu-proizvesti-ili-dobaviti-medicinsku-opremu-i-dezinficijense-pozvani-da-se-jave-ministarstvu/29043


Bookmark and Share
23.03.2020.

Nastavno na već najavljene mjere pomoći gospodarstvu povezanih s učincima pandemije COVID19, obavještavamo vas kako uz odgodu plaćanja postojećih zajmova s kojom se krenulo već prošli tjedan, u ponedjeljak 23.3.2020. aktivira se i druga mjera.

https://hamagbicro.hr/novo-esif-zajmovi-za-obrtna-sredstva/

Bookmark and Share
23.03.2020.

U nastavku teksta donosimo detaljni opis kako predati zahtjev za korištenje mjera Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19). Linkovi, zahtjevi i tablice, sve na jednom mjestu...
Niti u Uredu Predsjednika Vlade, niti u Ministarstvu gospodarstva (Državna tajnica), niti u Upravi za trgovinu nitko ne zna odnosi li se ovo i na ostale veleprodaje (uputili su nas na Stožer civilne zaštite, u kojem se nitko nije javio), predlažemo da SVI predamo Zahtjev za korištenje mjera Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Pročitajte više...
Bookmark and Share
20.03.2020.

Obavijest svim klijentima. Od ponedjeljka 23.3. radimo od kuće.
Sve funkcionira normalno, svi PDV obrasci su predani, pripremit ćemo place, završne račune i sve ostalo.
U uredu će se primati pošta i skenirati. Ako netko nikako ne može elektronski poslati dokumentaciju, organizirat ćemo dostavu.

Pročitajte više...
Bookmark and Share
20.03.2020.

Očekujemo da će Ministarstvo financija u što kraćem roku predložiti donošenje odgovarajućeg Zakona, koji će u potpunosti regulirati odgode raznih plaćanja za navedenih 90 dana. Također, važno je da Hrvatska narodna banka u što kraćem roku donese odgovarajuće regulatorni okvir za primjenu istih mjera.
Link

Bookmark and Share
19.03.2020.

Od ponoći su u Hrvatskoj na snazi odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kojima na snagu stupaju nove mjere u trajanju od 30 dana.

Pročitajte više...
Bookmark and Share
20.12.2019.

Bookmark and Share
01.12.2019.

Zahvaljujući zadovoljstvu naših zaposlenika ravnotežom između poslovnog i privatnog života, svijesti da rade u prijateljskom okruženju i da mogu sve iskomunicirati sa svojim nadređenima, Fiducia je dobila napredni GROW MAMFORCE certifikat.
Ponosni smo što rastom našeg poduzeća nismo zanemarili taj obiteljski odnos na kojem smo zaista i nastali.
Hvala našim zaposlenicima što već toliko godina rade s nama!

Bookmark and Share
15.04.2019.

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci naša direktorica Tamara Požar Tomić danas je završila poslijediplomski specijalistički studij Računovodstvo i stekla akademski naziv Sveučilišna specijalistica računovodstva (univ.spec.oec.), obranivši završni rad s naslovom "Primjena hrvatskih standarada financijskog izvještavanja u postupku konsolidacije financijskih izvještaja".
Bravo, čestitamo!

Bookmark and Share
Stranica 1 od 5Prva   Prethodna   [1]  2  3  4  5  Slijedeća   Posljednje