Fiducia on-line > O nama > Preporuke
HR | EN

Hvala što nam vjerujete već 25 godina

Preporuke

Minimiziraj

Dubravko Miholić, partner

Hauska i partner d.o.o.

Već deset godina Fiducia nas prati u uslugama knjigovodstva i financijskog savjetovanja. Kao pouzdan partner, uvijek su ukorak s mnogim promjenama, spremni su pružiti stručni savjet i dati preporuke koje nam olakšavaju naše poslovanje.

Lidija Rogić, HR Officer

NestleAdriatic d.o.o.

Nestle Adriatic d.o.o. odlučio se na poslovnu suradnju s Fiduciom s kojom radi obračune plaća za svoje zaposlenike od veljače 2008 godine.

Ističemo profesionalnost, promptno procesiranje i izvješćivanje, efikasna i jasna komunikacija, kompetentnost i znanje osoba koje s nama kontaktiraju su razlog da naša suradnja je i dalje uspješna.

Darija Narančik, član uprave

Hewlett-Packard d.o.o.

Hewlett-Packard d.o.o. uspjesno suradjuje s Fiduciom vec punih 13 godina.

Kad smo zapoceli suradnju, Hewlett-Packard u Zagrebu trazio je tvrtku koja bi pruzala usluge racunovodstva, izracuna placa, racunovodstvenog programa te administrativne usluge.

Fiduciin tim nam je omogucio implementaciju MS Navisiona kao i sve kasnije prilagodbe za potrebe lokalnog i korporativnog poslovanja.

Od samog pocetka nase suradnje ostvarili smo pravi partnerski odnos I nadasve cijenimo brigu Fiducie oko naseg poslovanja.

U nekoliko navrata se pokazalo da je savjetodavno misljenje Fiducie po raznim pitanjima bilo korisno tim vise sto se Fiduciin tim susrece s raznim temama u praksi te moze konkretno savjetovati klijenta.

Ana Habajec, član uprave

FremantleMedia Hrvatska d.o.o.

S Fiduciom surađujemo od osnivanja našeg poduzeća, 2004. godine.

Fiducia je preuzela usluge računovodstva, poreznog savjetovanja, kontrolu naplate, menagemant reporting, komunikaciju sa financijskim timom u Londonu kao i usluge financijskog direktora koje obnaša Tamara Požar Tomić na što smo posebno ponosni i zadovoljni.

Fiducia pružanje usluga izvršava iznimno kvalitetno i profesionalno te pruža individualni pristup prema klijentu uz iznimnu brigu i efikasnost. Iskustvo koje ima kompletan tim Fiducije stečeno na dugogodišnjem poslovanju sa raznim klijentima te je ono neprocjenjivo i iznimno korisno kao savjetodavno mišljenje.

FREMANTLEMEDIA HRVATSKA s ponosom može reći da je pronašla lojalnog partnera za sve financijske usluge te se veseli suradnji u nadolazećim godinama.